What's new

Cannot go on the website on laptop

Status
Not open for further replies.

Matty

Donator
Joined
Nov 23, 2011
Messages
3,749
Location
Flanders, Belgium
Hi

I apparently cannot connect to the website on my laptop, it says 'the website cannot be displayed' but it does work with the sasp site.
Anyone know a fix?

Thanks
 

fr0st

SysAdmin
System Administrator
Joined
Jan 28, 2011
Messages
432
Location
Texas
What's your operating system on your laptop and what browser are you using to access the site?
 

Giga

Donator
Joined
Dec 4, 2010
Messages
18,989
Location
MNL
I'm sure this has something to do with the SSL. I cannot access the RCRP website on the standard Android (4.1) browser but the forums are fine. And now the forums have SSL and the forums became inaccessible as well.

"Connection problem - Couldn't establish a secure connection."
 

Matty

Donator
Joined
Nov 23, 2011
Messages
3,749
Location
Flanders, Belgium
fr0st said:
What's your operating system on your laptop and what browser are you using to access the site?

Windows 8, soon upgrading to 8.1 and maybe 10.
I'm using Internet Explorer, it used to work before I reset my PC tho.
 

TJ.

Retired Admin
Joined
Jul 27, 2010
Messages
1,347
Location
Your Six.
Samd, can't connect at work on government computers but I'm able to connect to the SASP forums.
 

Matty

Donator
Joined
Nov 23, 2011
Messages
3,749
Location
Flanders, Belgium
Fixed, my browser was using TLS 1.0, changed it to TLS 1.1 and it worked.

On IE: Click on the mechanical wheel icon in the top right corner -> Internetoptions -> Advanced -> Untick "Use TLS 1.0" and tick "USE TLS 1.1".
 
Status
Not open for further replies.
Top