What's new

Unable to login

Status
Not open for further replies.

Timmeh

Donator
Joined
Jan 7, 2014
Messages
45
SA-MP is being a bitch and freezes as soon as I press connect :<
 

Tiger

Donator
Joined
Jan 25, 2011
Messages
5,290
Location
UK
Moved to the correct section - was in the SANews private board.
 

Tiger

Donator
Joined
Jan 25, 2011
Messages
5,290
Location
UK
Can you elaborate? So you press connect and it you are left on a black screen? As Cacksii said try and reinstall the game.
 

Mac

Donator
Joined
Jun 30, 2012
Messages
4,646
Location
Delaware
It might be something to do with your mods.

If you recently installed a mod, and you know you did. Try finding another mod and replacing it to ignore a complete reinstall. If that doesn't fix the problem you either to use a backup, or reinstall GTA SA. Make sure you DELETE everything, and reinstall to a new directory if necessary.

I hope that I helped clear up any issues, if you find yourself in some more trouble PM me, also some guides on how to make backups and reinstall/install to a new directory can be found in the GTA Modding Sections.

Good luck!

-Mac
 

Timmeh

Donator
Joined
Jan 7, 2014
Messages
45
I have no mods installed.. Reinstalling it did nothing.

When I press 'Connect' nothing happens and SA-MP freezes, asking me if I want to close it or wait for it to respond. Waiting does nothing.
 

Cacksii

Retired Admin
Joined
Sep 14, 2012
Messages
4,346
Have you tried uninstalling and reinstalling your SAMP?
 

Timmeh

Donator
Joined
Jan 7, 2014
Messages
45
It magically fixed itself without me changing anything since the last attempt. Oh well. :locked3:
 
Status
Not open for further replies.
Top