What's new

Server & TS.

Status
Not open for further replies.

iFalcon

Gold Member
Joined
May 11, 2010
Messages
1,965
Location
Tropical Island
Somehow, after my forums was blocked.. And I got to my desk and it is not blocked anymore

I was happy to see it not blocked. The time I added new IP. It says Retrieving info... And it is still doing the same thing to me.
Also it is happening to the TS server. It says ERROR.

Any solution? I mainly aim this for fr0st and Tommy. Other' help is of course appreciated
 

Morenos

Silver Member
Joined
May 30, 2012
Messages
1,206
Location
Razgrad, Bulgaria
The same appears to happen to me, I try through our web-site, click the IP then 'Play' but it's neither working that way, nor if I add the IP. Odd, isn't it? I'd also lke some help.
 

faraz_whc

Donator
Joined
Jul 16, 2011
Messages
322
Location
Pakistan
I had the same problem. But it worked for me when I changed my DNS server and used Google's instead. You could try doing this and it might work for you as well.

But there is one thing of concern, as soon as I change the DNS back to the one provided by my ISP, it stops working. Frost or Tommy would be really helpful with this problem.
 

Paradise.

Donator
Joined
Jul 24, 2012
Messages
876
Location
Paradise
Hello, I had the same problems, asked for help on the Help Section and they helped me clear everything up.

The quote below is if your having problems logging onto the forums / site.


Nick said:
Okay, this has happened to alot of people since the server has been changed.

First off, go to this website ( http://use.opendns.com/ ) and follow all the directions according to your PC OS system.
If the step above does not work, you can go to this website ( http://use.opendns.com/ ) and use google DNS instead of the opendns numbers.
Next, open your CMD for your OS and type "ipconfig /flushdns" and "ipconfig /registerdns".

After all the steps above, delete your browser history and try again, it should work (because this is how I got mine to work). If you can still not connect, reply back and I'll try to help as best as possible.

Having trouble connecting to the server, use the IP below instead. Remember to delete the IP you have now, and add this one.

Waters said:
I had this problem, try connecting to 77.95.226.58:7277 instead.
 

Hypo

Donator
Joined
Apr 14, 2012
Messages
4,393
Same problem here, Is there any way to connect to the server without changing DPS or something else ?
 

iFalcon

Gold Member
Joined
May 11, 2010
Messages
1,965
Location
Tropical Island
ParaPara said:
Hello, I had the same problems, asked for help on the Help Section and they helped me clear everything up.

The quote below is if your having problems logging onto the forums / site.


Nick said:
Okay, this has happened to alot of people since the server has been changed.

First off, go to this website ( http://use.opendns.com/ ) and follow all the directions according to your PC OS system.
If the step above does not work, you can go to this website ( http://use.opendns.com/ ) and use google DNS instead of the opendns numbers.
Next, open your CMD for your OS and type "ipconfig /flushdns" and "ipconfig /registerdns".

After all the steps above, delete your browser history and try again, it should work (because this is how I got mine to work). If you can still not connect, reply back and I'll try to help as best as possible.

Having trouble connecting to the server, use the IP below instead. Remember to delete the IP you have now, and add this one.

Waters said:
I had this problem, try connecting to 77.95.226.58:7277 instead.

Waters' solution is the best for me, but I haven't tried the TS yet.
But server is enough, no?
 

fr0st

SysAdmin
System Administrator
Joined
Jan 28, 2011
Messages
432
Location
Texas
Issue was resolved. If you or anyone else should have this issue feel free to PM me.

/LOCKED + ARCHIVED
 
Status
Not open for further replies.
Top