What's new

Desync After Login Screen

Zodiac

Faction Consultant
Joined
Mar 31, 2014
Messages
5,167
Location
Dubai
Good day,

My game always desyncs after entering the credentials on my login screen. It will load and everything, music streaming, and so on; only, nothing else pops up after that. I found a fix to that later, thanks to Connection; which was to tab out for 2-3 minutes once the 'Connected. Joining the game...' text line pops up.

However, I sometimes occur crashing from a variety of other reasons and it can be a real pain in the ass having to wait 2-3 minutes every time before login; missing a lot of roleplay. I'm very sure this is not an ISP or client issue as I'm playing perfectly fine on all other servers.

Help me out, please.

Running RC-RP Diagnostics test...
Retrieving system date and time.
Mon 03/13/2017
11:51 PM

------- Ping/Traceroute to EU.FROSTGAMING.COM -------:

Pinging eu.frostgaming.com [164.132.200.17] with 32 bytes of data:
Reply from 164.132.200.17: bytes=32 time=127ms TTL=55
Reply from 164.132.200.17: bytes=32 time=132ms TTL=55
Reply from 164.132.200.17: bytes=32 time=127ms TTL=55
Reply from 164.132.200.17: bytes=32 time=130ms TTL=55

Ping statistics for 164.132.200.17:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 127ms, Maximum = 132ms, Average = 129ms

Tracing route to eu.frostgaming.com [164.132.200.17]
over a maximum of 30 hops:

1 11 ms 45 ms 3 ms Linksys19117 [192.168.1.1]
2 4 ms 3 ms 5 ms 86.98.125.3
3 14 ms 14 ms 14 ms 10.246.250.30
4 18 ms 7 ms 15 ms 195.229.4.108
5 114 ms 116 ms 123 ms 195.229.31.181
6 * * * Request timed out.
7 181 ms 134 ms 142 ms be10-1200.gra-g2-a9.fr.eu [91.121.131.130]
8 139 ms 129 ms 131 ms vl21.gra-g2-a75.fr.eu [91.121.131.67]
9 * * * Request timed out.
10 131 ms 135 ms 131 ms ns3038202.ip-164-132-200.eu [164.132.200.17]

Trace complete.

------- Ping/Traceroute to GOOGLE.COM -------:

Pinging google.com [216.58.198.14] with 32 bytes of data:
Reply from 216.58.198.14: bytes=32 time=132ms TTL=54
Reply from 216.58.198.14: bytes=32 time=125ms TTL=54
Reply from 216.58.198.14: bytes=32 time=131ms TTL=54
Reply from 216.58.198.14: bytes=32 time=128ms TTL=54

Ping statistics for 216.58.198.14:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 125ms, Maximum = 132ms, Average = 129ms

Tracing route to google.com [216.58.198.14]
over a maximum of 30 hops:

1 14 ms 4 ms 11 ms Linksys19117 [192.168.1.1]
2 24 ms 18 ms 4 ms 86.98.125.3
3 12 ms 8 ms 7 ms 10.246.250.29
4 13 ms 18 ms 12 ms 195.229.4.106
5 22 ms 7 ms 14 ms 195.229.4.33
6 5 ms 5 ms 5 ms 108.170.247.18
7 37 ms 11 ms 10 ms 64.233.174.163
8 133 ms 126 ms 128 ms 209.85.240.55
9 108 ms 108 ms 116 ms 216.239.56.13
10 107 ms 108 ms 108 ms 72.14.233.10
11 417 ms 434 ms 415 ms 108.170.245.65
12 114 ms 110 ms 110 ms 216.239.50.221
13 122 ms 122 ms 122 ms mil04s03-in-f14.1e100.net [216.58.198.14]

Trace complete.

IPconfig information:

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : PKs-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection 12:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Linksys AE6000
Physical Address. . . . . . . . . : 94-10-3E-7E-2E-9B
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::64b4:dc36:bae0:2b5d%27(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.53(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, March 13, 2017 10:24:28 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Tuesday, March 14, 2017 11:24:54 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 697569342
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-17-D5-28-9A-10-BF-48-E3-91-2C
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Ethernet adapter Local Area Connection* 11:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Anchorfree HSS VPN Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-FF-26-49-4E-51
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{83C2D803-0620-4A38-BAB0-9CFDB4824B47}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Reusable ISATAP Interface {043EF5E7-64BC-47F5-ADF6-962DC78056F9}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #4
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{26494E51-8776-4BDF-AEA5-B3BFAAEAEFF1}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #8
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{3A53EE8F-7DFB-4D9C-BEB9-4A968D512945}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #9
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

*****Test Complete*****!
11:53 PM
Mon 03/13/2017
 

Zodiac

Faction Consultant
Joined
Mar 31, 2014
Messages
5,167
Location
Dubai
Llamas said:
Except when I log in, It auto kicks me with "Server Closed Connection. Haha
I don't get that. And if do and the server restarts, I end up not being able to enter keys.
 

Zodiac

Faction Consultant
Joined
Mar 31, 2014
Messages
5,167
Location
Dubai
Justin said:
Zodiac said:
Llamas said:
Except when I log in, It auto kicks me with "Server Closed Connection. Haha
I don't get that. And if do and the server restarts, I end up not being able to enter keys.
Zodiac are you still experiencing this issue?
Yup, and admins kick me when I idle in the login screen sometimes. :no:
 

Connection

Donator
Joined
Oct 8, 2016
Messages
1,224
Location
Dubai
It works fine for me when I tab out. Of course, it's not the greatest method and doesn't work 2/10 times, but I'm not experiencing that much of an issue with it. Just make sure to tab out as soon as you see the connected message and give it a good minute. This may sound a bit odd, but it seems to have a higher chance of working when you double click on the server's name and 'Connect' from the SAMP client instead of right clicking and connecting.
 

flyer2359x

Donator
Joined
Jan 22, 2013
Messages
1,245
This happens to me once in a while just started about a week and a half ago and nothing has been changed on my PC or internet at all...
 

Erikas_Hills

Bronze Member
Joined
May 23, 2016
Messages
231
Glad I am not the only one having this issue.

I blame my ISP for this. Guess that's what 60kb/s gets you to.
 

Zodiac

Faction Consultant
Joined
Mar 31, 2014
Messages
5,167
Location
Dubai
Erikas_Hills said:
Glad I am not the only one having this issue.

I blame my ISP for this. Guess that's what 60kb/s gets you to.
20MB/s here.
 
Top