What's new

Assistance with [COL]

Status
Not open for further replies.

WendyLady

Banned
Joined
Sep 21, 2016
Messages
1,449
Location
United Kingdom
Hey all,

I am wondering if it's possible to alter the default width of the '
' formatting on the forum? Is it possible? If so, how?

Many thanks in advance.
 

Matty

Donator
Joined
Nov 23, 2011
Messages
3,750
Location
Flanders, Belgium
I'm not very experienced with this so I can't give you a good answer, but I'm pretty sure you can't as I don't see any option for it in the syntax.

Again, not experienced with the forums and the BBcodes, so I'm not sure.
 

paxie

Faction Consultant
Joined
Apr 14, 2010
Messages
12,531
You can't which sucks.

What you can use however is

{aligntable=align,width,marginleft,marginright,border,brdcolor,bkgrdcolor}PUT YOUR IMAGE HERE{/aligntable}PUT YOUR TEXT HERE

or this

[backgroundcolor=white]
FISTS
DAMAGE: 6
BAT
DAMAGE: 14
Can be bought at a general store.


Code:
[indent=5][table][backgroundcolor=white][tr][td][img]http://i.imgur.com/vCf6GMr.jpg[/img][/td][td][b]FISTS[/b]
[b]DAMAGE:[/b] 6[/td][/tr]
[tr][td][img]http://i.imgur.com/W3DxcLv.jpg[/img][/td][td][b]BAT[/b]
[b]DAMAGE:[/b] 14
Can be bought at a general store.[/td][/tr][/table][/indent]
 

WendyLady

Banned
Joined
Sep 21, 2016
Messages
1,449
Location
United Kingdom
Thank you guys, but not quite what I'm looking for. I'll have to work with what I'm given for the time being. Thank you so much for your response.
 

paxie

Faction Consultant
Joined
Apr 14, 2010
Messages
12,531
If my post wasn't clear, you can use and [aligntable] to simulate columns with bbcode.
 

Lee

Platinum Member
Joined
Jun 2, 2016
Messages
4,762
WendyLady said:
Paxie said:
If my post wasn't clear, you can use and [aligntable] to simulate columns with bbcode.


Regrettably, it doesn't behave in the way I want it too :(


guess u could make a suggestion for col to be added.

but first, play x on the radio :luvrcrp::luvrcrp::luvrcrp:
 
Status
Not open for further replies.
Top