problem with time [help please]

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 24, 2011
Messages
46
Likes
0
IG Faction
Civilian
#1
Sometimes in-game time has freeze for 2 minutes. In effect I play 1 hour but in /stats I have around 55-58 minutes. I am bored with waiting for paydays, jobs etc. (expample: I check my payday at 00:00 and when is 01:00 in /stats I have only 55-58 minutes since last payday.
How to fix it? I asked other players, they do not have that problemo.
From above thanks for help.
 

Fleur

Retired Admin
Joined
Dec 29, 2010
Messages
2,657
Likes
1
IG Name
Le Flower
#2
Just wait a bit more depending on how long you've played since your last paycheck before signing your current one.

Example :

Let's say you signed your check at 6:05am.
The next check comes at 7:00am, you have 30 minutes to sign it before it expires.
But if you sign it at 7:00am, you only get 1 exp because 31+ minutes = 1 exp. And if you do the math, you only played for 55 minutes.
You should wait until it's 7:06am to sign it so you can get 2 exp.

Non-donor exp chart:
31-60 minutes = 1 exp
61-90 minutes = 2 exp
91+ minutes = 3exp
 
Joined
Mar 24, 2011
Messages
46
Likes
0
IG Faction
Civilian
#3
Fleur thanks for post, but I know it
I have other problem, just read my description
 

Fleur

Retired Admin
Joined
Dec 29, 2010
Messages
2,657
Likes
1
IG Name
Le Flower
#4
Ah, misread the first bit. Hmm if that's the case, there's a good chance that you might be desynced.
Are you sure that you've played exactly 60 minutes? No DC/crashes, anything?
 
Joined
Aug 13, 2010
Messages
7,063
Likes
23
#5
Happens with me, Like last night it was like this.

10:59:59
2 Seconds later.
10:59:01.

I think something wrong with the clock.
 
Joined
Mar 24, 2011
Messages
46
Likes
0
IG Faction
Civilian
#6
Yeah it is like Timothy

No crashes, i am logged in all time, but sometimes clock is stopping, example is 12:05 and 2 minutes later is 12:07, but there is no 12:06. In effect 2 played minutes, but in stats only one

How to fix it?
 
Joined
Oct 10, 2010
Messages
1,536
Likes
1
IG Name
N.Wolfe | A.Mendoza
IG Faction
Unemployed | Unemployed
#7
Looks like something is going wrong on the server side..
I dont think there is any way to fix this on the client side cause it looks like a error with a filterscript. You can try re-installing SAMP
 

SamC

Donator
Joined
Apr 2, 2011
Messages
725
Likes
0
IG Name
Ron Jeremy
IG Faction
Brazzers
#8
maybe try reloging or delete the server from your favourites and then find it again
 

Ink

Retired Admin
Joined
Jan 22, 2010
Messages
9,168
Likes
62
#9
Eh, I will contact Alec about this one. But everything is fine on my side so I guess it's you.
 
Status
Not open for further replies.