Problem with lag.

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 14, 2011
Messages
100
Likes
0
#1
Hey guys, since 1 week I am encountering a strange problem, every 15 minutes, I start lagging like hell in the game and I can't fix it... My browser and my internet are working perfect at that time. So please, if anyone know a solution, post it here. Thanks in advantage. :)
 

Tom

Donator
Joined
Oct 22, 2010
Messages
14,793
Likes
127
IG Name
MarK
IG Faction
America
#2
Did yu install a mod? Maybe it was corrupt... Or something. The best solution is to re install, or re install im a another driver.
 

Kenth

Platinum Member
Joined
Jul 17, 2010
Messages
4,202
Likes
243
IG Name
Prof. E. Forstman
#3
Do you download anything while playing or listen to something while playing?
If Yes you shouldn't do that beacause it affects your ping... and that makes you lagg ofcourse.
So you should try not use the internet while playing.
Good Luck in Fixing your problem :D
 
Joined
Apr 25, 2011
Messages
1,737
Likes
1
IG Name
X
IG Faction
Classified
#4
Is it because Your ping/ms is high.. OR something completely different?
 

Jonas Brooke

Retired Admin
Joined
Jun 5, 2011
Messages
2,472
Likes
0
IG Faction
Axiom
#5
If all else fails, download speedfan and run it on the background while you play. If you encounter lag, ALT+TAB to see if your CPU or GFX card temperatures are normal or not.
 
Joined
Sep 4, 2011
Messages
78
Likes
0
IG Name
John Makarov
IG Faction
Civilian
#6
I can tell you what I do, because I have internal GFX (so its very weak) and very low internet (about 1.34mbps DL, UL 0.34 lol).

Once every week I reinstall San Andreas and SAMP Client, completely.
Every 4-5 months I reinstall OS Windows (format HD full offourse).

And I have a great program, Gamebooster.
It boosts your game (you decide what games you want to boost) and closes down some secondery programs while you play your favorite game.


If all of this doesnt help, check your internet, maybe is very very low.
 
Joined
May 4, 2011
Messages
793
Likes
0
IG Name
Doctor Fleming
#7
Jack_Hawks said:
I can tell you what I do, because I have internal GFX (so its very weak) and very low internet (about 1.34mbps DL, UL 0.34 lol).

Once every week I reinstall San Andreas and SAMP Client, completely.
Every 4-5 months I reinstall OS Windows (format HD full offourse).

And I have a great program, Gamebooster.
It boosts your game (you decide what games you want to boost) and closes down some secondery programs while you play your favorite game.


If all of this doesnt help, check your internet, maybe is very very low.
But that would not fix anything at all. It just makes it more tiring.

Here just don't have any Background Music.
Try deleting a mod.
Do you get Opcodes?
There's nothing wrong with the OS or is there?
 
Joined
Sep 4, 2011
Messages
78
Likes
0
IG Name
John Makarov
IG Faction
Civilian
#8
ferrero1 said:
But that would not fix anything at all. It just makes it more tiring.
Try it man, it works.

But today I had problems with lag on this server and only this one. Ping was about 60, my computer and internet were perfectly fine but the server laged as hell, so its servers fault. Low speed i quess... or something. We personally cant do anything about it.
 
Joined
Feb 13, 2011
Messages
858
Likes
0
IG Name
Brian Duffy
IG Faction
The Winter Hill
#9
Sometimes some mods is fucking up the game - The reason can be that the mod is not correctly installed/made. Try to reinstall your game and see if that works. If not, Post here again.
 
Status
Not open for further replies.