What's new

Fixed Hotwire a personal vehicle.

Status
Not open for further replies.

Yassin

Retired Admin
Joined
Mar 29, 2014
Messages
10,801
Location
Michigan


devs2.png




Bug Report - 06/27/2014 - 12:11





Main Account Name: UnknownOperative
In-game Name: Aaron Ayers
In-game Level: 12

Category
(Please add an 'X' to all of those relevant, this will help us determine the priority.)
Player Account [X] - An issue related to your account. (MA, IG ACCOUNT etc)
Feature Bug [] - A bug relating to a feature in the server.
Item Loss [] - If you have lost items and believe it may be a bug (Weapons/Cash/Drugs etc).
Mapping Bug/Glitch [] - Any map glitches/issues.
House/Business [] - An issue relating to houses/businesses.
Faction Bug [] - An issue relating to a faction.

Please describe the bug in as much detail as you can:
Code:
When entering a personal vehicle, hotwiring must be done for the vehicle to start.

What steps can be followed to reproduce the bug (to make it happen again):
Code:
Entering my personal vehicle.

Evidence of the bug:
sa-mp-661_zpsd122409c.png




What do you need refunded, if anything?:
Code:
Please get this fixed, that's all.



 

Yassin

Retired Admin
Joined
Mar 29, 2014
Messages
10,801
Location
Michigan
After speaking to Martina Campbell, I figured out...well she/he did. It has something to do with the vehicle ID.

sa-mp-662_zps8061a795.png


My vehicle ID is 10, which is usually the ID given to a hotwirable vehicle I believe.
 

Sandman

Donator
Joined
Aug 22, 2013
Messages
1,661
Location
Isle of Man
Mu9GV4F.png




Bug Report: CONFIRMED
We have successfully located the issue, it will now be resolved.





DEVELOPER SECTION
Date: 07/08/2014
Name: Sandman
Status: Confirmed


Additional Issue(s) Found: NO FURTHER ISSUES FOUND
Additional Issue(s) Information:[IF APPLICABLE]
Probable Solution(s): [INFORMATION HERE]



 
Status
Not open for further replies.
Top